Тістоділильні машини
Автоматичні тістоділильні машини фірми WERNER PFLEIDERER
Універсальні тістоділильні машини призначені для всіх загальноприйнятих видів тіста: пшеничного, пшенично-житнього, житньо-пшеничного, щільного (для піци) або слабкого (для багетів). Переваги:
  • щадне поділ тесту;
  • висока точність поділу;
  • регульований тиск пружини та кількість всмоктуючого тесту;
  • надійний механізм поділу з подільним вузлом з хромнікелевого сплаву ni-resist;
  • міцна конструкція привідного та подільного механізмів.
БЕЗШОВНІ ТІСТОДІЛИЛЬНІ МАШИНИ

Компанія RHEON пропонує «безшовні» тістоділильні машини, які здійснюють поділ тесту на заготовки заданої маси, не пошкоджуючи його, відрізаючи та одночасно зважуючи кожен шматочок тіста.

Перевага цих тістоділильників полягає в тому, що під час обробки тісто не пошкоджується, тому не потрібні шафи для попереднього бродіння тестових заготовок, а готова продукція має великий об’єм без додаткового внесення покращувачів. За їх допомогою можна виготовляти високоякісні хлібобулочні вироби (хліб з високою пористістю, тостовий хліб, багет, булочки тощо). У машинах тістова стрічка рухається по горизонтальному транспортеру, потім формуються заготовки, потрапляють на тензометричну платформу, миттєво зважуються в потоці, нарізаються гільйотиною на заготовки з безперервною автоматичною корекцією ваги в заданих параметрах. Ваговий спосіб поділу дозволяє отримати заготовки заданої маси з мінімальними похибками, а чотири пари калібрувальних валків, розташованих в корпусі машини, забезпечують формування тестової пластини заданої товщини та бережно зберігають початкову структуру тесту.

Безстресові тістоділильники можуть використовуватись як самостійне обладнання для виробництва будь-яких хлібобулочних виробів з пшеничного та суміші житнього і пшеничного борошна. Вони також дозволяють обробляти тестові заготовки з включенням різних харчових інгредієнтів, таких як оливки, цукати, горіхи, тугоплавкий шоколад та інші крупнодисперсні добавки.

Використання тістоділильників Rheon – це реальна можливість відмовитись від використання покращувачів і розпушувачів. Вони чудово справляються з обробкою тестових заготовок високої вологості, необхідних, наприклад, для такої модної сьогодні продукції, як чиабатта та фокачча.
Контакти
Телефон: +38 099 297 56 01
E-mail: agro3@agro3.com.ua
Адреса: Київ, вул.Курортна 11, оф.92
Оставьте свои контакты и мы свяжемся с Вами!
Или, Вы можете позвонить нам:
+380445200001