Печі тунельні
ТОНЕЛЬНІ ПЕЧІ J4
ТОНЕЛЬНІ ПЕЧІ J4

Призначені для випічки ржано-пшеничного та пшеничного хліба, різних типів хлібобулочних виробів, здобного печива, бісквітів, пряників, солоних паличок, кексів та інших виробів.
Одно- і двоетажні печі з різною довжиною і шириною піддону можуть бути оснащені різними типами транспортних стрічок: сталевою, сітчастою, шарнірно-пластинчастою, з гранітними плитами та ін.

Принцип конструкції печей заснований на оригінальній концепції печей «ППЦ», широко застосовуваних в Україні. Печі можуть мати різні системи обігріву: на газі, рідкому паливі та електриці. Відмінною особливістю цих печей є унікальна система позиціонування та натягування стрічки, а також система попереднього прогріву піддону.

За бажанням замовника, печі можуть комплектуватися контрольними пристроями для дотримання технологічних параметрів випічки з виведенням на комп'ютер, а також пристроєм для синхронізації роботи з розстойним шкафом. Піч типу «ППП» може обслуговуватися з правого або лівого боку. Особливо варто підкреслити наступні переваги печей:

  • ізоляція бокових частин печі від підлоги;
  • низьке споживання електричної енергії;
  • низьке споживання паливного масла;
  • мала тепловтрати в приміщення пекарні;
  • надійна горілка з мінімальними вимогами до обслуговування;
  • високоякісні транспортні стрічки (сітчасті, суцільнометалеві, з шарнірними пластинами, кам'яними плитами тощо).
Також важливо, що з урахуванням збірної конструкції піч можна встановити практично в будь-якому приміщенні з відносно невеликою площею. Використання перевірених на практиці довготривалих функціональних вузлів та елементів гарантує надійну роботу печі. Тоннель має форму чотирикутника з прямокутним перетином. Вся площа дна та стелі тоннеля (камери) інтенсивно нагрівається проходячими газами згоряння. Гази згоряння проходять через систему повністю закритих каналів, в яких створюється легкий вакуум.

Камера випічки по довжині поділяється на температурні зони, в кожній з яких температура регулюється окремо. Модуль «зона пари» являє собою зволожувану зону пекарної камери і оснащений регулювальними заслінками та встановлюваними завісами. Пекарна камера по всій довжині оснащена системою провітрювання пекарного простору. Повне провітрювання входу і виходу пекарної камери забезпечують самостійні витяжні коробки безперервної дії. Концепція пекарної камери, що складається з збірних модулів, дозволяє створювати оптимальні конструкції печі для заданого асортименту випікаються виробів.

Усі печі проектуються та виготовляються індивідуально, враховуючи обсяг і тип випікаємого продукту, а також побажання замовника. За понад 30 років розробки та виробництва було встановлено понад 2000 печей по всьому світу.
Для комплексного оснащення ліній з випічки хліба компанія J4 рекомендує шафи остаточної розстійки свого партнера — компанії MOPOS (Чехія).

Референційний список за лініями виробництва J4, поставленими компанією Агро-3:
  • «Сиктивкархліб» — лінія підового ржано-пшеничного хліба на базі печі з площею піддону 38 кв.м. Червень 2004.
  • Лінія на батони на базі печі з площею піддону 25 кв.м. Червень 2006.
Контакти
Телефон: +38 099 297 56 01
E-mail: agro3@agro3.com.ua
Адреса: Київ, вул.Курортна 11, оф.92
Оставьте свои контакты и мы свяжемся с Вами!
Или, Вы можете позвонить нам:
+380445200001