Обладнання для виробництва готових страв та напівфабрикатів.
Піч контактного приготування
Формувальна машина VIKING.

Машина призначена для формування напівфабрикатів з м'яса, птиці, риби, овочів та інших продуктів. Відрізняється надійністю, стабільністю, високою продуктивністю та призначена для експлуатації в промислових умовах. Машина характеризується м'яким впливом на продукт і точністю операцій з ним, що дозволяє здійснювати якісне формування делікатних виробів. Завдяки особливостям конструкції машина відрізняється простотою експлуатації та технічного обслуговування з легкою заміною однієї формувальної пластини на іншу. Формувальна машина WIKING може виготовляти різноманітні продукти, як плоскі, так і сферичні, у разі комплектації її додатковими формувальними пластинами та роликовими пристроями.


Піч контактного приготування
Призначена для теплової обробки виробів з м'яса, птиці, риби, овочів та доведення до готовності різних напівфабрикатів. Приготування продукту відбувається в процесі безперервного переміщення між стрічками, які оснащені нагрівальними пластинами. Безпосередній контакт продукту зі стрічками сприяє ефективній передачі тепла та швидкому утворенню обсмаженої скоринки, що збільшує вихід і покращує якість готового продукту. Завдяки тефлоновому покриттю стрічок приготування можливе без використання жирів, що дозволяє виробляти готові страви для дієтичного харчування. Печі контактного приготування модельної серії 400 призначені для роботи на невеликих виробництвах. Вони комплектуються термопластинами з електричним нагрівом. Печі модельної серії 600 і 1100 можуть працювати в умовах великого промислового виробництва. Вони можуть комплектуватися пластинами з електричним або масляним нагрівом. Для всіх моделей печей в якості опцій постачаються пристрої для отримання різних ефектів обсмажування виробів, включаючи масляні аплікатори, маркери, які імітують «ефект гриля», та інше.

ПАРОВА ПЕЧЬ HSC
Представляє собою конвекційну піч для комбінованої обробки продуктів паром і сухим гарячим повітрям. Її можна використовувати як доповнення до печі контактного приготування для виробництва продуктів, що вимагають внутрішнього прогріву до потрібної температури, наприклад для приготування готових страв у формах. Канальна конструкція печей з проволочною стрічкою з нержавіючої сталі забезпечує подачу пари на продукт з обох сторін. Максимальна температура в печі складає 280°C. Парова піч може постачатися з різними нагрівальними елементами, які можна комбінувати для досягнення необхідної продуктивності.

ПЕЧЬ COMBI
Принцип роботи цієї печі полягає в комбінації конвекційного та контактного способів приготування. Продукт рухається на стрічці з тефлоновим покриттям, оснащеній нагрівальними пластинами і одночасно обробляється паром або сухим гарячим повітрям. У процесі приготування продукт можна перевертати для рівномірної обробки з обох боків. Максимальна температура в печі складає 280°C. Печі Combi універсальні, володіють унікальними можливостями і є запатентованим продуктом компанії FORMCOOK. Вони можуть обробляти продукти з м'яса, птиці, риби, овочів та інших продуктів різної форми, розміру та консистенції.

УСТАНОВКИ З ВИКОРИСТАННЯМ ПАРУ ВИСОКОГО ТИСКУ

У варильних, дисперсійних та варильно-жарочних котлах обробка продукту здійснюється паром високого тиску до 10 бар з температурою понад 160°C, що сприяє кращому збереженню смакових якостей. Усі котли оснащуються гідравлічним пристроєм перекидання та характеризуються високою теплоотдачею, швидко нагріваються при включенні і охолоджуються при вимкненні, стійкі до вологи. Котли для варки бульйонів мають автоматичні системи занурення і вивантаження кісток, систему перекачування бульйону, системи фільтрації та освітлення бульйону, системи безпеки. Об'єми можуть бути різними — від 1000 літрів до 5000 літрів. Три-секційні котли для варки макаронів, рису тощо в своєму складі мають систему, яка дозволяє в 3 рази прискорити стандартний процес приготування гарнірів. Поки в першій секції йде варка, в другій — промивання, а в третій — охолодження продукту. У дисперсійних котлах можна приготувати соуси, заливки, кетчупи, різноманітні десерти, підливи та інше, оскільки вони додатково оснащені якоревою мішалкою і високошвидкісною різальною системою. Об'єми таких котлів — 200, 400, 800, 1200 літрів. Варочно-жарочні котли KIPPKO комплектуються модифікованою перемішувальною лопаттю і дозволяють приготувати різні страви з м'яса та риби, всі види гарнірів, овочів, а також гуляш, чилі, супи, включаючи густі (суп-пюре) та каші. Конструктивно вони діляться на сектори, в яких відбувається обсмажування, варка або тушкування продукту. Перемішувальні лопаті з тефлоновими вставками дозволяють виготовляти також складні, багатокомпонентні продукти (плов, гуляш, соус тощо).
УСТАНОВКИ НА ТЕРМОМАСЛІ

Сковороди на термальному маслі з перекиданням об'ємом 130/225 літрів (квадратні) та 150 літрів (круглі з перемішувальним пристроєм) мають подвійну оболонку для рівномірної передачі і збереження тепла, непрямий обігрів, ізольовану кришку та регулятор температури з таймером. Вони використовуються для приготування страв з м'яса, птиці, риби, морепродуктів, картоплі та овочів. Сковороди дозволяють якісно здійснити пасерування цибулі, моркви. При цьому товщина металу (8 мм) не допускає переходу процесу обсмажування в процес тушкування, що дуже важливо для збереження смаку та аромату продукту.

Контакти
Телефон: +38 099 297 56 01
E-mail: agro3@agro3.com.ua
Адреса: Київ, вул.Курортна 11, оф.92
Оставьте свои контакты и мы свяжемся с Вами!
Или, Вы можете позвонить нам:
+380445200001