УСТАНОВКИ З ВИКОРИСТАННЯМ ПАРУ ВИСОКОГО ТИСКУ
У варильних, дисперсійних та варильно-жарочних котлах обробка продукту здійснюється паром високого тиску до 10 бар з температурою понад 160°C, що сприяє кращому збереженню смакових якостей. Усі котли оснащуються гідравлічним пристроєм перекидання та характеризуються високою теплоотдачею, швидко нагріваються при включенні і охолоджуються при вимкненні, стійкі до вологи. Котли для варки бульйонів мають автоматичні системи занурення і вивантаження кісток, систему перекачування бульйону, системи фільтрації та освітлення бульйону, системи безпеки. Об'єми можуть бути різними — від 1000 літрів до 5000 літрів. Три-секційні котли для варки макаронів, рису тощо в своєму складі мають систему, яка дозволяє в 3 рази прискорити стандартний процес приготування гарнірів. Поки в першій секції йде варка, в другій — промивання, а в третій — охолодження продукту. У дисперсійних котлах можна приготувати соуси, заливки, кетчупи, різноманітні десерти, підливи та інше, оскільки вони додатково оснащені якоревою мішалкою і високошвидкісною різальною системою. Об'єми таких котлів — 200, 400, 800, 1200 літрів. Варочно-жарочні котли KIPPKO комплектуються модифікованою перемішувальною лопаттю і дозволяють приготувати різні страви з м'яса та риби, всі види гарнірів, овочів, а також гуляш, чилі, супи, включаючи густі (суп-пюре) та каші. Конструктивно вони діляться на сектори, в яких відбувається обсмажування, варка або тушкування продукту. Перемішувальні лопаті з тефлоновими вставками дозволяють виготовляти також складні, багатокомпонентні продукти (плов, гуляш, соус тощо).