ТЕСТОМІСИЛЬНІ МАШИНИ ДЛЯ КРУТОГО ТЕСТА
Універсальні тестомісильні машини призначені для всіх типів тіста для виробництва різних видів печива. Оснащені двостороннім двигуном, системою контролю швидкості замішування. Повне вивантаження тіста здійснюється шляхом перевертання діжі. Машина оснащена всіма необхідними захисними пристроями і виконана з матеріалів, дозволених для використання в харчовій промисловості.
РОТАЦІЙНО-ФОРМУВАЛЬНІ МАШИНИ
Призначені для виробництва пісочного печива, кільцями і смужками. Прості в управлінні і дозволяють працювати з противнями різного розміру. Продуктивність може варіюватися від 100 до 350 кг/год (4-14 противнів на хвилину).
РОТАЦІЙНО-ФОРМУВАЛЬНІ МАШИНИ ДЛЯ ПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА
Ротаційна формувальна машина призначена для промислового виробництва м'якого печива, фруктових пиріжків і фруктових паличок. Машина оснащена трьома електродвигунами. Міцна конструкція та комплектна інструментальна оснащення забезпечують високу продуктивність. Конструкція завантажувального бункера для тіста дозволяє його перевертання або опрокидування, що значно спрощує та прискорює процес демонтажу притискних роликів і формувального ротора. Використовувані захисні пристрої виконані відповідно до міжнародних стандартів. Є можливість встановлення спеціального конвеєра для пристрою, який посипає кондитерські вироби цукром/сіллю. Продуктивність та конфігурація постачаного обладнання залежить від габаритів печі.
МАШИНИ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ПЕЧИВА ТИПУ "СЕНДВІЧ"
Призначені для наповнення начинкою і з'єднання твердого печива круглої і квадратної форми в виріб типу "сендвіч". Осуществляются кілька робочих операцій у такій послідовності:
- Печиво подається завантажувальним пристроєм і поміщається під бункер, що містить кремову начинку.
- Нанесення начинки на нижнє печиво-основу відбувається завдяки точному і скоординованому руху, після чого процес різання нанесеної кремової начинки за допомогою сталевої струни, розташованої перпендикулярно до напрямку руху продукту.
- Формування «сендвіча» - печива шляхом парної укладки основного печива з печивом, яке подається наступним завантажувальним пристроєм.
- Затвердіння отриманого багатошарового печива і транспортування готового продукту відбувається за допомогою вихідного стрічкового конвеєра.
Залежно від структури печива і консистенції кремової начинки продуктивність може досягати 500/600 одиниць багатошарового печива на хвилину.
ЛІНІЇ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ПЕЧИВА
Пропонуються лінії для виробництва цукрового печива, а також крекерів з щільного тіста. Лінії автоматизовані і комплектуються ротаційно-формувальними машинами різального типу. Мають невеликі габаритні розміри, міцну і надійну конструкцію.