Оборудування компанії RHEON — призначене для формування різноманітних кондитерських і кулінарних виробів, таких як тістечка, печиво, пряники, булочки, трубочки, пиріжки, штруделі, піца та інші продукти. В якості начинки можуть використовуватись креми, повидло, джеми з фруктами, м'ясні, овочеві, фруктові, горіхові, сирні та інші маси. Продукція може бути виготовлена з різних видів тіста, таких як пісочне, слоєне, дріжджове, вівсяне, пряничне, а також з марципанових, мигдальних та інших мас.
Машини RHEON здатні виробляти вироби різної форми і довжини, багатошарові, з двома різними начинками, з твердими продуктами, з відкритим верхом, скручені вироби, а також комбіновані з трьох різних компонентів. В залежності від моделі машини, продукція може мати фіксовану масу від 10 до 300 грамів і стабільне співвідношення начинки та оболонки, яке задається оператором.
Машини RHEON повністю автоматизовані, управління здійснюється за допомогою комп'ютерного блоку з пам'яттю на 100 різних програм. Вибір моделі залежить від вимог до асортименту та маси виробів.