ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА М'ЯСНИХ ПІДРОБНИХ ПРОДУКТІВ, КОТЛЕТ
Постачальник ремінних грилів, контактних фритюрниць та тефлонових плит

Процес виробництва напівфабрикатів високого ступеня готовності включає первинну та глибоку переробку сировини, формування та термообробку отриманих виробів. Використовуване при цьому обладнання повинно забезпечувати збереження харчових та смакових характеристик напівфабрикатів на всіх етапах виробництва. Однак, вирішальне значення для якості готового виробу має, безумовно, термічне обладнання.

Промислові машини фірми Celsius FOOD, які на українському ринку представляє компанія «АГРО-3», відрізняються високою продуктивністю та універсальними можливостями приготування різноманітних продуктів. Вони дозволяють з мінімальними тепловими втратами виготовити натуральні та рублені напівфабрикати з м'яса, птиці та риби, страви з овочів, творожні вироби та багато іншого. Зберігають натуральний смак продуктів та забезпечують відмінні органолептичні показники та якість. А технологія термообробки без масла дозволяє виробляти страви для дієтичного харчування, а також «фітнес-продукти».

Спеціалісти фірми Celsius FOOD та компанії АГРО-3 постійно працюють у напрямку адаптації цього обладнання до конкретних умов кожного українського замовника, а також займаються розробкою нових технологій виробництва.

Печі контактного приготування

В основі печей контактного приготування лежить принцип безперервного приготування продукту між двома стрічками.

Безпосередній контакт продукту з стрічками сприяє ефективній передачі тепла і швидкому утворенню обсмаженої скоринки, що збільшує вихід і покращує якість готового виробу. Завдяки тефлоновому покриттю стрічок приготування продуктів не потребує застосування жиру, що дозволяє виробляти корисні для здоров'я страви.

У якості опцій постачаються пристрої, що забезпечують різні ефекти обсмажування виробів, включаючи масляні аплікатори, маркери, що імітують відбиток решітки-гриль, та інші.
ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ФОРМУВАННЯ
Машини та лінії Deighton дозволяють не тільки формувати практично повний перелік штампованої групи рублених напівфабрикатів (биточків, фрикадельок, гамбургерів, рублених котлет, біфштексів тощо), але й здійснювати панірування та жарку у фритюрі цих виробів.

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ФОРМУВАННЯ

Котлетні автомати FORMATIC
Призначені для виробництва виробів різної форми. Обладнання забезпечує ідеальне порціонування та формовку широкого спектра різних сумішей. Випускаються моделі, здатні задовольнити потреби різних виробників. Застосовуються в м'ясній, рибній промисловості при виробництві напівфабрикатів. Можуть використовуватися як окремо, так і в складі лінії. Підходять як для індивідуальних, так і для промислових виробництв.

Формувальні барабани
Забезпечують гнучкість у виробництві різних формувальних ліній. Компанія DEIGHTON може створити будь-який барабан з урахуванням індивідуальних потреб замовника. Завдяки можливості виготовити барабан практично будь-якої двовимірної форми спектр виробів, що виготовляються на лінії FORMATIC, безмежний. Для формування може використовуватися як низькотемпературний, так і високотемпературний фарш. Машини дозволяють регулювати вагу продукту або товщину виробу та забезпечують високу точність дозування.

Новинки виробництва
Серед новинок — машина Formatic DD12 000 з продуктивністю до 12 000 виробів на годину та діаметром заготовок до 135 мм; пристрій для округлення заготовок, необхідний при виробництві фрикадельок, тефтелей, овочевих та рибних кульок тощо.

Система ECONOSYSTEM
Компанією DEIGHTON розроблено систему ECONOSYSTEM, яка об'єднує автоматизоване панірування, лєзонування та обжарку, що підходить до всіх формувальних установок FORMATIC. ECONOSYSTEM може працювати в комплекті або окремими агрегатами, дозволяючи збільшити ефективність та покращити якість продукту. Система відрізняється компактністю і може вбудовуватися в будь-яке виробниче обладнання.
ОБОРУДОВАНИЕ ДЛЯ ЖИДКОЙ ПАНИРОВКИ

Система ECONOROBE обеспечивает высококачественное покрытие широкого ассортимента изделий различными видами жидкого теста и маринадов. Подходит для панировки мяса, рыбы, продуктов национальной кухни, овощей.

ОБОРУДОВАНИЕ ДЛЯ СУХОЙ ПАНИРОВАКИ

Система ECONOCRUMB была разработана с тем, чтобы сделать процесс сухой панировки доступным для производств средней мощности. Предназначена для нанесения различных видов крошки, в том числе японской крошки, что позволяет производителю увеличить ассортимент выпускаемой продукции.

ОБОРУДОВАНИЕ ДЛЯ ОБЖАРКИ

Система ECONOFRY является замыкающей в линии. Может произвести моментальную жарку пищевого продукта. Предназначается для приготовления таких продуктов, как, например, куриные ломтики, котлеты по-киевски, рыбные палочки. Система обеспечивает не только обжарку многих изделий, но и снабжена функцией переключения от обжарки изделий с жидкой панировкой к обжарке изделий, посыпанных крошкой. Для этого оператору надо только произвести простейшую наладку конвейерного ремня.

Контакти
Телефон: +38 099 297 56 01
E-mail: agro3@agro3.com.ua
Адреса: Київ, вул.Курортна 11, оф.92
Оставьте свои контакты и мы свяжемся с Вами!
Или, Вы можете позвонить нам:
+380445200001