Постачальник ремінних грилів, контактних фритюрниць та тефлонових плит
Процес виробництва напівфабрикатів високого ступеня готовності включає первинну та глибоку переробку сировини, формування та термообробку отриманих виробів. Використовуване при цьому обладнання повинно забезпечувати збереження харчових та смакових характеристик напівфабрикатів на всіх етапах виробництва. Однак, вирішальне значення для якості готового виробу має, безумовно, термічне обладнання.
Промислові машини фірми Celsius FOOD, які на українському ринку представляє компанія «АГРО-3», відрізняються високою продуктивністю та універсальними можливостями приготування різноманітних продуктів. Вони дозволяють з мінімальними тепловими втратами виготовити натуральні та рублені напівфабрикати з м'яса, птиці та риби, страви з овочів, творожні вироби та багато іншого. Зберігають натуральний смак продуктів та забезпечують відмінні органолептичні показники та якість. А технологія термообробки без масла дозволяє виробляти страви для дієтичного харчування, а також «фітнес-продукти».
Спеціалісти фірми Celsius FOOD та компанії АГРО-3 постійно працюють у напрямку адаптації цього обладнання до конкретних умов кожного українського замовника, а також займаються розробкою нових технологій виробництва.
Печі контактного приготування
В основі печей контактного приготування лежить принцип безперервного приготування продукту між двома стрічками.
Безпосередній контакт продукту з стрічками сприяє ефективній передачі тепла і швидкому утворенню обсмаженої скоринки, що збільшує вихід і покращує якість готового виробу. Завдяки тефлоновому покриттю стрічок приготування продуктів не потребує застосування жиру, що дозволяє виробляти корисні для здоров'я страви.
У якості опцій постачаються пристрої, що забезпечують різні ефекти обсмажування виробів, включаючи масляні аплікатори, маркери, що імітують відбиток решітки-гриль, та інші.