Машини для зняття оболонки з продуктів.
Машини для зняття оболонки з продуктів призначені для відокремлення всіх видів товстих і тонких оболонок (плівок) від м'ясних виробів. Вони забезпечують високу надійність при обробці різних видів м'яса: яловичини, свинини, курятини та індички. Застосування патентованої системи очищення та зручна робоча ширина забезпечують ефективну і точну обробку.
Автоматична система для видалення оболонки з безкісткової свинини та яловичини відповідає вимогам великих м'ясопереробних підприємств, що займаються великими обсягами переробки, та дозволяє значно знизити виробничі витрати.
Машини для обесшкурювання риби.
Призначені для видалення оболонки та шкіри з рибного філе, кальмарів, каракатиць тощо. Система водяного очищення гарантує чистоту робочої зони. Особлива конструкція робочого механізму забезпечує збереження продукту.
Обладнання для виробництва натуральних порційних напівфабрикатів
Фірмою розроблені та з успіхом реалізуються машини для вертикального різання ломтиками свіжого м'яса, як безкісткового, так і з кістками. За допомогою цих машин можна виготовляти такі напівфабрикати, як натуральні біфштекси, ескалопи, натуральні котлети з кісточкою тощо. Мінімальна товщина зрізу для свіжого м'яса — 3 мм, для замороженого та м'яса з кістками — 10 мм. Ломтики виходять на стандартний лоток або конвеєрну стрічку. Зріз виходить чистим, без кісткових залишків.
Машини для горизонтального різання м'яса ломтиками дозволяють розширити асортимент при виробництві натуральних напівфабрикатів. Машини для поздовжнього різання м'яса птиці широко використовуються при слайсерному нарізанні грудок курки, індички тощо.