Машини для зняття шкірки та плівки з продукту
Машини для зняття шкірки та плівки з продуктів

Модельний ряд включає машини від ручних до автоматичних. Вони можуть використовуватися для зняття шкірки зі шпига, шару жиру зі свинини на кістках, а також для зняття шкурки з важкоперероблюваних продуктів (шеї, голів). Міцна та легко розбірна конструкція з нержавіючої сталі дозволяє легко обслуговувати та мити машину. Щадна робоча система з регулюванням товщини зрізу дає змогу акуратно та бережно знімати шкіру з продукту з мінімальними втратами. Автоматичні машини оснащені конвеєрною системою подачі продукту. Спеціальна система безпеки запобігає травмуванню рук. Машини також можуть використовуватися для зняття шкіри з птиці.

Линия для резки
Машина Grasselli KSL CBU 3B AL3
Машини для зняття оболонки з продуктів.

Машини для зняття оболонки з продуктів призначені для відокремлення всіх видів товстих і тонких оболонок (плівок) від м'ясних виробів. Вони забезпечують високу надійність при обробці різних видів м'яса: яловичини, свинини, курятини та індички. Застосування патентованої системи очищення та зручна робоча ширина забезпечують ефективну і точну обробку.
Автоматична система для видалення оболонки з безкісткової свинини та яловичини відповідає вимогам великих м'ясопереробних підприємств, що займаються великими обсягами переробки, та дозволяє значно знизити виробничі витрати.

Машини для обесшкурювання риби.

Призначені для видалення оболонки та шкіри з рибного філе, кальмарів, каракатиць тощо. Система водяного очищення гарантує чистоту робочої зони. Особлива конструкція робочого механізму забезпечує збереження продукту.

Обладнання для виробництва натуральних порційних напівфабрикатів

Фірмою розроблені та з успіхом реалізуються машини для вертикального різання ломтиками свіжого м'яса, як безкісткового, так і з кістками. За допомогою цих машин можна виготовляти такі напівфабрикати, як натуральні біфштекси, ескалопи, натуральні котлети з кісточкою тощо. Мінімальна товщина зрізу для свіжого м'яса — 3 мм, для замороженого та м'яса з кістками — 10 мм. Ломтики виходять на стандартний лоток або конвеєрну стрічку. Зріз виходить чистим, без кісткових залишків.
Машини для горизонтального різання м'яса ломтиками дозволяють розширити асортимент при виробництві натуральних напівфабрикатів. Машини для поздовжнього різання м'яса птиці широко використовуються при слайсерному нарізанні грудок курки, індички тощо.

Контакти
Телефон: +38 099 297 56 01
E-mail: agro3@agro3.com.ua
Адреса: Київ, вул.Курортна 11, оф.92
Оставьте свои контакты и мы свяжемся с Вами!
Или, Вы можете позвонить нам:
+380445200001