ЛІНІЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА І ДЕКОРУВАННЯ ТОРТІВ
Компанія Bakon пропонує автоматизовані лінії різної складності та складу для виробництва різноманітних тортів, кексів та пирогів. Лінії комплектуються на базі багатофункціональних машин (multi-depositor) для відсаджування кремів, мармеладу, шоколадних, фруктових та інших кондитерських мас, конвеєрів різної довжини, а також машин для розпилення цукрових сиропів, шоколадної глазурі, масла, яєць, помадок, різних желіруючих мас тощо.
Довга конвеєрна стрічка з кількома мультидепозиторами і розпилювальними машинами дозволяє майже повністю автоматизувати виробництво різних тортів.
Кругла форма з коржем потрапляє на стрічку і зупиняється під кожною робочою станцією, де на корж наноситься сироп або лікер, після чого депозитор заповнює форму збитими вершками, кремом або іншими наповнювачами. Після укладання другого коржа поверх першого цей процес може повторюватися. На завершальному етапі торт автоматично декорується розетками зі збитих вершків, фруктами, горіхами, помадкою або іншими продуктами.
Від робочого конвеєра торти переміщуються до охолоджувального тунелю. Після охолодження торти переміщуються на другу конвеєрну стрічку, де на них розпилюється глазур або шоколад. За хвилину може бути декоровано від 25 до 30 тортів з однаковою вагою та якістю.