Лінії для виробництва млинців, оладок, млинців з начинкою
Ми пропонуємо машини, напівавтоматичні та автоматичні лінії для виготовлення класичних млинців без начинки, оладок та млинців з начинкою. На них можна виробляти продукцію різних розмірів та форм (товсті та тонкі млинці або оладки великого і малого діаметра, з начинкою і без, круглі чи квадратні тощо). Для невеликих закусочних і кафе більше підходять напівавтоматичні лінії. Їх головною перевагою є простота та зручність експлуатації. Автоматичні лінії забезпечують вищу стабільність зовнішнього вигляду та якості продукту, а також меншу собівартість виробництва.
Конструктивне виконання передбачає два варіанти. Перший — це випічка на круглих обертових столах. Депозитор знаходиться безпосередньо над столом і складається з бункера для тіста і отсадочної головки, яка являє собою дві розсувні шторки, які при обертальному русі столу утворюють форму продукту — круглу, квадратну чи будь-яку іншу, відповідно до програми. Депозитор такої конструкції використовується для виготовлення тонких продуктів. Для отсадки товстіших млинців передбачена головка з численними отворами. Після випічки вироби потрапляють на транспортер, охолоджуються і прямують на стекер, де формуються стопки по кілька штук, а потім направляються на горизонтальну упаковочну машину.
Горизонтальні карусельні печі, на яких випікаються млинці без начинки, мають різний діаметр — від 1,8 до 3 м.
Другий конструктивний варіант базується на застосуванні печей барабанного типу. Вони призначені для виготовлення закручених продуктів, як з начинкою, так і без, хоча зазвичай подібні вироби передбачають наявність начинки. При цьому відбувається безперервний розлив і випікання тістових смуг на барабані, після чого слідують охолодження, дозування начинки і закручування млинців. Вид начинки визначається лише можливостями дозатора.
Депозитори, що застосовуються в лініях, можуть мати кілька типорозмірів отсадочних головок, що дозволяє регулювати діаметр отсадженого продукту. Товщина кінцевого виробу залежить від кількості отсадженого тіста та швидкості процесу.
Виробництво млинців на автоматичних лініях гарантує дуже високий рівень механізації виробничого процесу. Практично весь процес випічки продукту, до упаковки включно, відбувається без залучення ручної праці. Обслуговуючий персонал необхідний лише на етапі замісу тіста та для обслуговування упаковочного обладнання.
Контакти
Телефон: +38 099 297 56 01
E-mail: agro3@agro3.com.ua
Адреса: Київ, вул.Курортна 11, оф.92
Оставьте свои контакты и мы свяжемся с Вами!
Или, Вы можете позвонить нам:
+380445200001