Глазувальне обладнання
ГЛАЗУРОВІЧНА МАШИНА
Одним із нових напрямків виробничої програми «АГРО-3» є випуск обладнання малої продуктивності для приготування шоколадних мас і глазурі та для нанесення шоколадної глазурі на різноманітні кондитерські вироби. Це обладнання широко затребуване на російському ринку та користується високим попитом завдяки хорошому співвідношенню «ціна-якість».
Призначені для нанесення шоколадної глазурі на різноманітні кондитерські вироби. Машини випускаються з шириною сітчастого транспортера 220 та 320 мм і комплектуються «забірним барабаном» для подачі глазурі.
Варіанти нанесення глазурі з трьох сторін: виключаючи дно виробу; знизу з частковим захопленням бокових сторін; повністю зі всіх сторін.
Максимальна висота глазурувального виробу може становити 100 мм. Глазурувальні машини можуть бути обладнані двома шоколадними ваннами в нижньому нагрівальному шафі. Нагрівання та підтримка певної температури шоколадної глазурі здійснюються за допомогою системи управління. Швидкість руху стрічки регулюється в межах від 0,2 до 0,6 м/хв. Для видалення зайвого шоколаду з верхньої та бокових частин виробів служить пристрій повітродува, оснащений вентилятором. Для видалення зайвого шоколаду з дна виробів використовуються скребкові валки. Вирівнювання нижньої частини виробів здійснюється за допомогою згладжувального валка. Для плавної зміни швидкості руху сітчастого транспортера, подачі шоколадної глазурі, зміни тиску повітря для здування зайвої глазурі застосовуються електронні регулятори.
В комплекті з глазурувальною машиною може постачатися відвідний транспортер та/або охолоджувальний тунель.

ОХОЛОДЖУВАЛЬНИЙ ТУНЕЛЬ
Призначений для охолодження до потрібної температури глазурованих кондитерських виробів. Охолоджувальні тунелі мають розміри 1-4-1 м, 1-6-1 м, 1-8-1 м, виконані з нержавіючої сталі. Охолоджувальний тунель складається з холодильного станції та набору секцій, які дозволяють змінювати його довжину від 6 до 10 метрів, а отже й максимальний час проходження виробів по його стрічці.
Швидкість стрічки конвеєра охолоджувального тунелю регулюється безступінчато, що дозволяє синхронізувати її зі швидкістю руху сітчастого конвеєра глазурувальної машини, а також у межах незначних коригувань змінювати час охолодження. Оскільки стрічка конвеєра має довжину до 10 метрів, охолоджувальний тунель оснащений слідкуючим пристроєм, що дозволяє за допомогою пневматичної системи автоматично виключити збіг стрічки з барабанів. Для вироблення необхідного тиску повітря охолоджувальний тунель оснащений вбудованим компресором.

ТЕМПЕРУЮЧА МАШИНА
Темперуючі машини призначені для плавлення, темперування та зберігання шоколаду, який використовується для глазурування різних кондитерських виробів. Випускаються з електричним нагрівом та охолодженням за допомогою холодильної установки. Надійна теплоізоляція машин дозволяє уникнути втрат електроенергії. Стандартна комплектація включає кран для зливу шоколадної маси з регульованим підігрівом.

Необхідна температура в термосмісі машин досягається підігрівом води за допомогою двох ТЕНів. Вибір необхідної температури води, підтримка її в заданому діапазоні та контроль здійснюється за допомогою трьох електронних регуляторів температури, розташованих на панелі управління. Циркуляція води в рубашці термосмісі здійснюється за допомогою циркуляційного насоса. Водяна рубашка має фіксований рівень заповнення водою. Лишня вода зливається по шлангу, підключеному до трубки рівня рідини.

Холодильна установка застосовується для більш точного підтримання заданої температури шоколадної маси в баку темперуючої машини завдяки динамічному зниженню температури води. Контроль температури в темперуючій машині здійснюється за допомогою трьох датчиків температури.
Контакти
Телефон: +38 099 297 56 01
E-mail: agro3@agro3.com.ua
Адреса: Київ, вул.Курортна 11, оф.92
Оставьте свои контакты и мы свяжемся с Вами!
Или, Вы можете позвонить нам:
+380445200001