Відкриті фаршемішалки Fatosa виготовлені повністю з нержавіючої сталі. Гладкі та рівні поверхні машин забезпечують простоту очищення.
Amasadora al Vacio CARNOTEX
Конструктивні особливості машини та змішувальних лопатей забезпечують рівномірний розподіл інгредієнтів фаршу. Додаткова опція — варіатор швидкості обертання лопатей — дозволяє використовувати відкриті та вакуумні фаршемішалки для різних типів харчових продуктів, включаючи овочі та рибу.
ВАКУУМНІ ФАРШЕМІШАЛКИ Замішування фаршу (в тому числі й емульсій) у вакуумній фаршемішалці забезпечує щільну, без повітряних пор, структуру фаршу, покращення кольору та підвищення стійкості кольору продукції. Додаткова опція — подача інертного газу.