МАШИНИ ДЛЯ ВЗБИВАННЯ КРЕМУ ХОЛОДНИМ ПОВІТРЯМ
Машини для збивання кремів та різних кондитерських мас охолодженим повітрям мають суттєву перевагу перед планетарними міксерами: процес збивання в них супроводжується насиченням маси охолодженим повітрям, поданим у робочу камеру через мікроотвори в дні чаші. На цьому обладнанні можна збивати також вершки, овочеві пюре, муси, креми з будь-якими інгредієнтами – свіжими фруктами, горіхами та ін. Завдяки системі охолодження температура збитого крему не перевищує 80°C, що дозволяє працювати з ним у цехах з підвищеною температурою повітря.
МАШИНИ ДЛЯ ФОРМУВАННЯ І ВИПІКАННЯ ТАРТАЛЕТОК
Компанія Bakon випускає компактні, невеликі, зручні в експлуатації машини для формування та випікання тарталеток, а також заготівок для тістечок типу «корзинка» різного діаметра з будь-якого типу тіста. Вони користуються високим попитом як на кондитерських підприємствах, так і в системі громадського харчування та торгівлі.
УЛЬТРАЗВУКОВА МАШИНА ДЛЯ РІЗКИ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
Призначена для порційної нарізки кондитерських виробів круглого форми (тортів, пирогів, кексів та ін.). Діаметр виробів може варіюватися від 100 до 250 мм, максимальна висота виробу може складати 120 мм. Машина дозволяє нарізати від 4 до 24 порцій та легко змінювати програму нарізки (як за кількістю порцій, так і за діаметром нарізаних виробів). Продуктивність різальної машини достатньо висока і може досягати 240 нарізаних виробів на годину.
Конструкція машини включає рухомий шаф з нержавіючої сталі, стіл для різання з сервоприводом та можливістю програмування, ультразвуковий ніж, пневматичний пристрій для здійснення та контролю процесу різання, електронну панель управління та ін.
ЛІНІЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА І ДЕКОРУВАННЯ ТОРТІВ
Компанія Bakon пропонує автоматизовані лінії різної складності та складу для виробництва найрізноманітніших тортів, кексів та пирогів. Лінії комплектуються на базі багатофункціональних машин (multi-depositor) для відсаджування кремів, мармеладу, шоколадних, фруктових та інших кондитерських мас, конвеєрів різної довжини, а також машин для розбризкування цукрових сиропів, шоколадної глазурі, олії, яєць, помадок, різних желіруючих мас тощо.
Довга конвеєрна стрічка з кількома мультидепозиторами та розпилювальними машинами дозволяє майже повністю автоматизувати виробництво різних тортів.
Кругла форма з коржем потрапляє на стрічку і зупиняється під кожною робочою станцією, де на корж наноситься сироп або лікер, потім депозитор заповнює форму збитими вершками, кремом або іншими наповнювачами. Після укладання другого коржа поверх першого цей процес може повторюватися. На завершальному етапі торт автоматично декорується розетками з збитого крему, фруктами, горіхами, помадкою або іншими продуктами.
З робочого конвеєра торти переміщуються до охолоджувального тунелю. Після охолодження торти переносяться на другу конвеєрну стрічку, де на них розпилюється глазур або шоколад. За хвилину може бути декоровано від 25 до 30 тортів з однаковою вагою і якістю.